Exploitatie golfbaan

Het landgoed met golfbaan, hotel, restaurant en diverse villa’s kunt u als privé eigendom gebruiken. Desondanks denken wij dat de aankoop van dit landgoed zakelijk gezien ook veel potentie heeft. De golfbaan en het hotel hebben afgelopen jaren mooie omzetcijfers en bezettingsgraden behaald en ook de verhuur van de villa’s kan u een mooi rendement opleveren.

Exploitatie van de golfbaan

De golfbaan heeft op dit moment 172 vaste leden. Een actieve groep golfers bestaande uit Fransen, Engelsen en Nederlanders. Daarnaast worden de greenfees goed verkocht aan toeristen of anderen die een dagje willen komen golfen. De baan profiteert daarnaast van veel terugkomende gasten uit Engeland, België en Nederland die graag nogmaals komen genieten van de glooiende fairways en greens. Het is een erg complete golfbaan die vanwege de vernieuwde irrigatie en bewateringscomputer komende jaren waarschijnlijk weinig onderhoud vereist.

Exploitatie van het hotel en restaurant

Het hotel heeft de afgelopen jaren genoten van uitstekende bezettingsgraden. De nog altijd toenemende vraag naar golfvakanties zal hier waarschijnlijk haar bijdrage aan hebben geleverd. Het landgoed heeft alles in zich om het deze reizigers naar de zin te maken. Zo is er een bar, restaurant en buitenzwembad aanwezig waardoor gasten kunnen genieten van dezelfde faciliteiten als bij een ander hotel. De conferentieruimte en het restaurant zijn daarnaast ideaal voor het organiseren van evenementen. Het landgoed is dan ook erg in trek bij bedrijven die een bedrijfsfeest of ander evenement willen organiseren. Momenteel maken veel bedrijven uit de regio hier gebruik van. Soms wordt voor deze evenementen ook de golfbaan verhuurd. Het hotel met restaurant staat in de verkoop voor een bedrag van € 1.250.000

Exploitatie van één of meerdere villa’s

Op het domein van de golfbaan staan momenteel vier moderne villa’s. Daarnaast is er een bouwvergunning afgegeven om nog eens 210 nieuwe woningen op het terrein van de golfbaan te mogen bouwen. Het verhuren van één of meerdere villa’s kan u een mooi rendement opleveren. Zoals hierboven beschreven winnen golfreizen aan populariteit en overnachten in een villa midden op een golfbaan is natuurlijk uniek.

Management

Het management van het landgoed wordt momenteel verzorgd door een Franse dame. Voor het onderhouden van de baan zijn twee vaste medewerkers in dienst en de verzorging van het hotel en restaurant wordt door een aantal parttime medewerkers verzorgd. Daarnaast zijn er twee chef-koks in dienst die ervoor zorgen dat er zeven dagen per week een uitstekend dagmenu wordt gepresenteerd.

Vrijblijvend contact opnemen

Het landgoed met golfbaan, hotel, restaurant en vier moderne villa’s wordt als geheel te koop aangeboden maar het is ook mogelijk enkel de baan, het hotel of een villa te kopen. Het complete landgoed ter grootte van 80 hectaren, staat te koop voor €4.900.000. Heeft u interesse in het landgoed of één van haar onderdelen? Of wilt u meer weten over de exploitatiekansen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Neem contact met ons op