Golfbaan te koop

De golfbaan die we op deze website aan u presenteren, ligt in de Franse gemeente Saint-Junien, gelegen tussen Limoges en Angoulême. In 2001 is deze golfbaan gekocht door twee Nederlandse eigenaren. In de afgelopen 14 jaar hebben zij de golfbaan gemoderniseerd en verbeterd. Het gehele domein bestrijkt 80 hectaren en is voorzien van een hotel met 23 kamers, een volledig uitgerust restaurant met 100 couverts en een conferentieruimte waar plaats is voor 30 personen. Daarnaast staan er tussen de greens en fairways van de golfbaan, vier luxe villa’s die eveneens verkocht worden.

Golfbaan te koop  Golfbaan te koop

18 holes golfbaan in uitstekende staat

De golfbaan bestaat uit 18 holes en verkeert in uitstekende staat. De baan wordt volledig geïrrigeerd en bewaterd door de computer. Mooi om te vermelden is dat de energie hiervoor wordt opgewekt door de zonnepanelen die op het terrein staan. Daarnaast zet het personeel zich dagelijks in om de golfbaan in perfecte staat te houden. U geniet het hele jaar door van snelle greens en indrukwekkende fairways en zal u versteld staan van de prachtige natuur rondom de baan.

Uitdagend voor verschillende niveaus

De baan is uitdagend voor verschillende niveaus. Zowel beginnende als ervaren golfers zullen plezier beleven aan deze baan. Er zijn een aantal eenvoudige en een aantal uitdagende holes met lastige hindernissen. Zo zijn er waterpartijen die de baan extra uitdagend maken. Natuurlijk zijn er op Golf de Saint-Junien ook uitstekende oefenfaciliteiten en staan er buggy’s klaar voor de bezoekers.

te koop golfbaan  te koop golfbaan

Een interessante investering

De golfbaan, het hotel met restaurant en de villa’s zijn momenteel in het bezit van twee besloten vennootschappen. Het is mogelijk het domein als eenheid te kopen maar alle onderdelen staan ook los in de verkoop. Zakelijk gezien is de aankoop van de golfbaan, het hotel en één of meerdere villa’s een interessante investering. De golfbaan en het hotel hebben afgelopen jaren uitstekende omzetcijfers en bezettingsgraden behaald en kunnen u dus een mooi rendement op leveren. Meer over de exploitatiemogelijkheden van dit landgoed leest u op de pagina exploitatie. Heeft u vragen over de golfbaan? Dan beantwoorden wij deze natuurlijk graag. Neemt u gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Vroeger was golf een sport voor de elite, tegenwoordig speelt iedereen golf. Dat maakt deze golfbaan te koop een interessante investering.

Neem contact met ons op