Golfvakantie Frankrijk – ontdek Limousin met golfen

Golfvakantie FrankrijkGolfvakanties winnen aan populariteit. Steeds meer Nederlanders besluiten naar een golfbaan af te reizen om daar dagelijks een balletje te slaan en op deze manier vakantie te vieren. Golfbaan Golf de Saint Junien, de golfbaan die we op deze website te koop aan u aanbieden, is zo’n golfbaan waar liefhebbers van golfreizen hun hart kunnen ophalen…

Geen starttijden

Wat Golf de Saint Junien uniek maakt is dat er geen starttijden geboekt hoeven te worden en dat er willekeurig op elke hole gestart kan worden. Er hoeft tijdens een golfvakantie aan dit adres niet op de klok gekeken te worden. Uitrusten en genieten staat bij Golf de Saint Junien centraal.

Een interessante baan voor beginners en ervaren golfers

De 18 holes golfbaan is zowel interessant voor beginners als voor ervaren golfers. Er is voor ieder wat wils. Ideaal voor reisgezelschappen met verschillende niveaus! De golfbaan bestaat namelijk uit een aantal lastigere en een aantal gemakkelijkere holes.

Interessante golfbanen in de omgeving

Op de 18-holes golfbaan van Golf de Saint Junien zal u veel plezier kunnen beleven. Wenst u tijdens uw golfvakantie in Frankrijk meerdere banen te ontdekken? Dan is Golf de Saint Junien de ideale uitvalsbasis! In de omgeving bevinden zich namelijk verschillende golfbanen waar u gemakkelijk een bezoekje aan kunt brengen.

Interessante locatie voor golfvakantie Frankrijk

De toenemende vraag naar golfvakanties maakt Golf de Saint Junien tot een interessante investering. Neemt u eens een kijkje op de pagina’s Golfbaan, Hotel en Villa’s om meer te weten te komen over de baan, het bijbehorende hotel en de villa’s die te koop staan. Op de pagina Exploitatie vindt u daarnaast meer informatie over de exploitatiemogelijkheden van deze golfbaan. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *