Hotel te koop op golfbaan

In het hart van de golfbaan ligt het prestigieuze 3-sterren hotel met 23 kamers. De vertrekken van dit voormalige landhuis bieden u een prachtig uitzicht over de baan en de glooiende omgeving van Saint-Junien. Het hotel beschikt over vier verschillende soorten kamers. U kunt kiezen voor een standaardkamer, een luxe kamer, een kamer met terras of een kamer met toegang tot het buitenzwembad. Het hotel biedt tevens twee vertrekken die geschikt zijn voor mindervaliden.

hotel op golfbaan te koop hotel te koop

Met smaak en stijl ingericht

De kamers van het hotel bieden u niet alleen een geweldig uitzicht over de golfbaan, de vertrekken zijn eveneens met veel smaak en stijl ingericht en hebben een adellijke uitstraling. Alle kamers voldoen aan de huidige normen en zijn voorzien van een zithoek, flatscreen-tv, eigen badkamer, toiletartikelen, telefoon en kluisje. In het hotel kunt u tevens gebruik maken van gratis WiFi en in de zomermaanden is het verkoelende buitenzwembad geopend.

Restaurant

‘s Middags en ’s avonds nodigen wij u graag uit in ons restaurant waar onze chef gerechten uit de streek bereidt. Het restaurant is sfeervol ingericht en onder het genot van een lekker glas wijn kunt u hier de belevenissen van de dag nog eens lekker overdoen. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen onder onze indrukwekkende Amerikaanse eik die op het terras voor mooie schaduwplekjes zorgt. Meer over het restaurant vertellen wij u op deze pagina.

hotel op golfbaan Hotel op golfbaan te koop

Een interessante investering

De golfbaan, het hotel en de villa’s, staan zowel gezamenlijk als los in de verkoop. Zakelijk gezien kan de aankoop van één of meerdere onderdelen een interessante investering zijn. De bezetting van het hotel is afgelopen jaren zeer goed geweest. De toenemende vraag naar golfvakanties zal de bezettingsgraden daarnaast alleen nog maar ten goede komen. Op de pagina exploitatie vertellen wij u meer over de exploitatiemogelijkheden van het hotel. Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst. Het hotel met restaurant staat in de verkoop voor een bedrag van € 1.250.000

Neem contact met ons op