Restaurant op golfbaan in Frankrijk

Het hotel vormt het middelpunt van de golfbaan en is tevens voorzien van een bar en restaurant. Aan de bar kunnen gasten de hele dag door snacks bestellen en in het restaurant bereidt de chef ’s middags en ‘s avonds de heerlijkste gerechten. Het restaurant is voorzien van een professionele en volledig uitgeruste horeca keuken. Bij mooi weer is het mogelijk plaats te nemen op het terras waar de 200 jaar oude Amerikaanse eik voor heerlijke schaduwplekjes zorgt.

restaurant op golfbaan te koop restaurant saint junien

Evenementen

Het restaurant biedt ruimte voor ongeveer 100 personen en wordt tevens beschikbaar gesteld voor conferenties, vergaderingen en evenementen. Daarnaast is het ook mogelijk gebruik te maken van de vergaderzaal waar ruimte is voor ongeveer 30 personen. Het restaurant en de vergaderzaal kunnen naar de wens van de klant worden ingericht zodat de inrichting altijd aansluit bij het type evenement dat wordt georganiseerd.

De uitrusting

Beide zalen zijn uitgerust met een overheadprojector, TV, DVD speler en paperboard met markers. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van de internet verbinding en worden er pennen en papier ter beschikking gesteld. Overige benodigdheden kunnen zelf worden meegebracht.

Het restaurant is onderdeel van het hotel

Het restaurant is gevestigd in het voormalige landhuis waar eveneens het hotel huisvest. Om deze reden worden het hotel en het restaurant niet los ter verkoop aangeboden, maar worden deze twee onderdelen tezamen verkocht. Wij verwijzen u graag naar onze exploitatiepagina wanneer u meer te weten wilt komen over de exploitatiemogelijkheden van het hotel en restaurant. Heeft u vragen? Wilt u meer weten over het restaurant, het hotel, de golfbaan en/of de villa’s die te koop staan? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op