Unieke kans villa correze: eerst €90.000 nu €79.000!

InGolfbaan te koop het karakteristieke Franse dorp Saint-Junien voltrekt zich momenteel een unieke kans; vier prachtige villa´s die gestationeerd zijn op de gelijknamige golfbaan van de plaats, staan momenteel in de verkoop! Lijkt het u wel wat om te wonen te midden van de greens en fairways van deze perfect bijgehouden 18-holes golfbaan? Dan is dit uw kans om een woning op deze uitzonderlijke locatie te bemachtigen!

Type correze sterk in prijs verlaagd!

Golfbaan te koop
Bekijk type correze en alle andere villa’s op deze pagina

De vier villa’s die het terrein van Golf de Saint Junien sieren, zijn allen zeer aantrekkelijk geprijsd. De kleinste villa, type correze, is onlangs zelfs sterk in prijs verlaagd! Voorheen stond de woning, die is voorzien van twee slaapkamers, één badkamer, een aparte toilet en een gecombineerde woonkamer en keuken, in de verkoop voor €90.000. De vraagprijs is momenteel gedaald naar €79.000 en dat maakt deze woning, die gebouwd is op een kavel van 771 vierkante meter, natuurlijk nog veel interessanter…

Permanente woning, vakantieverblijf of verhuurobject

De villa’s zijn enkele jaren geleden gebouwd en geheel uit steen opgetrokken. Onlangs zijn alle villa’s gemoderniseerd en de woningen verkeren in uitstekende staat. Als toekomstige eigenaar kunt u de woningen direct betrekken. Het is mogelijk u permanent te vestigen in één van deze villa’s, er een privé vakantiewoning van te maken of de woning te verhuren en op deze manier een interessant rendement te behalen. Golfvakanties winnen aan populariteit en wakker worden op een golfbaan is een droom voor menig golfliefhebber… Daarnaast is ook de schitterende natuur voldoende reden om graag wakker te willen worden in één van deze unieke optrekjes.

Interesse? Neemt u contact op!

Heeft u interesse in villa correze of een van de andere villa’s op Golf de Saint-Junien? Neemt u dan gerust contact met ons op! Wij voorzien u graag van meer informatie of plannen een bezichtiging met u in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *