Villa op golfbaan te koop in Frankrijk

Villa op golfbaan te koopOp de golfbaan Golf de Saint Junien staan, ter hoogte van de 11de hole, een aantal prachtige villa’s te koop. De villa’s zijn zeer aantrekkelijk geprijsd en direct beschikbaar. Het betreft vier verschillende type woningen, te weten: Correze, Vienne, Limousin en Creuse. De villa’s staan los in de verkoop maar het is ook mogelijk alle componenten op dit landgoed als geheel over te nemen.

Interessante investering

Het kopen van één (of meerdere) villa’s kan een interessante investering zijn. Het is namelijk niet alleen mogelijk u permanent te vestigen in één van deze woningen, de villa’s kunnen ook ingezet worden voor verhuur. Gezien de toenemende vraag naar golfvakanties, kan het verhuren van deze villa’s u een interessant rendement opleveren. Daarnaast is er een vergunning verstrekt voor het bouwen van nog eens 210 nieuwe villa’s op het terrein van deze golfbaan. Als nieuwe eigenaar van dit landgoed heeft u dus de mogelijkheid het aantal villa’s flink uit te breiden. Meer over de exploitatiemogelijkheden van de villa’s leest u op onze pagina exploitatie. Heeft u een vraag of wilt u meer weten? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Villa Correze – € 90.000 nu voor €79.000!

De Correze villa telt twee slaapkamers en één badkamer. De bebouwde oppervlakte van deze woning bedraagt 60 m2 met daaromheen een terras van 26 m2. Het type Correze is gebouwd op een perceel van 771 m2.

Villa op golfbaan te koop plattegrond villa Correze

Villa Vienne – € 149.000

De Vienne villa is de grootste villa met een woonoppervlak van 92 m2. In de villa zijn vier slaapkamers en twee badkamers aanwezig. Op de begane grond vindt u een woonkamer, keuken, twee slaapkamer en één badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en één badkamer. Het type Vienne is gebouwd op een kavel van 761 m2.

Villa op golfbaan te koop plattegrond vienne golfbaan te koop

Villa Limousin – € 119.000

De Limousin villa is een mooie gelijkvloerse villa voorzien van drie slaapkamers en één badkamer. De woning heeft een ruime woonkamer en een royale keuken/eetkamer. Het woonoppervlak van deze villa bedraagt 100 m2 en u geniet van een fraai terras van 26 m2. Het kavel is 1388 m2 groot.

Villa op golfbaan te koop plattegrond villa Limousin

Villa Creuse – € 89.000

De Creuse villa is voorzien van twee ruime slaapkamers en één badkamer. Het bebouwde oppervlakte van deze gelijkvloerse villa bedraagt 72 m2. Het terras dat bij de villa hoort is 18 m2 groot en zowel vanuit beide slaapkamers als vanuit de woonkamer kunt u het terras betreden. De Creuse villa is gebouwd op een kavel van 1170 m2.

Villa op golfbaan te koop Plattegrond villa Creuze

Wilt u meer weten over de villa’s die te koop staan op deze golfbaan of heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Neem contact met ons op